Nagymamán repülővel utazik, és semmilyen ékszert nem hagy otthon

Külföldön élek, de a családom tagjai rendszeresen meglátogatnak. Nagymamám mivel nyugdíjas és több szabadidővel rendelkezik sűrűbben tud hozzám jönni, aminek nagyon örülök. Mamával mindig történik valami kaland a repülései során, legyen szó reptérre vezető odaútról, vagy a becsekkolásról. Mama az örök bohém személyiség, aki megmosolyogtatja a körülötte lévőket. A reptéri transzfert általában odarendeli a lakása elé, de soha nem tud időben elkészülni várnak rá, mivel ő mindent elcsomagol, amit értéknek gondol, hogy ha nincs otthon napokig, ne tudják elvinni például az ékszereit. Mindent nagyon szakszerűen eltesz, csak nem gondol a csomagátvizsgálásra, ezért ott is néha fennakad. Ezen kellemetlen közjátékok elkerülése érdekében, hogy ne várjon rá a reptéri transzfer, illetve, már a reptéren a könnyebb haladás érdekében, arra gondoltam, hogy meglepem őt egy ékszeres dobozzal. Az ékszerdoboz nagyon praktikus, mert külön kialakítása van a nyakláncok, gyűrűk és órák elhelyezésére. Így a mamánál elkerülhető lesz a késés, mivel ebből az ékszerdobozból ki sem kell majd pakolnia, ebben tárolhatja a féltett családi ékszereket, szépen elrendezve, úgy hogy könnyen kivehetőek is legyenek és egymás mellett még mutatósabbak ezek a régi darabok. Az ékszerdoboz praktikumát tekintve, nem csak a gyorsabb összekészülést tekintem, hanem a szépen kifényesített antik arany ékszerek nem fognak porosodni, mivel az ékszerdoboznak van teteje, illetve a kihúzós kis fakja is betolható, elkerülhető a por megragadása rajta, vagy egyéb szennyeződések lerakódása.

Kutakodni kezdtem az interneten, hogy milyen méretű, belső anyagú és elosztású ékszerdobozt vásároljak ajándékba a nagymamának. Amikor is rátaláltam egy remek oldalra, ahol számos ékszerdobozt forgalmaz a cég. Több oldalon keresztül nézhettem és válogathattam a kínálatukban. Az oldal nagyon jó kialakítású szűrők segítségével szűkíteni lehet a találatokat, ezáltal a vásárlók dolgát megkönnyíti a cég, hogy gyorsabban találják meg a keresett termékeket. Én nem használtam ezeket, mivel szerettem volna szemügyre venni, milyen lehetőségekkel állok szemben, illetve megcsodáltam, hogy mennyi -féle fajta ékszerdoboz van forgalomban. Tájékozódtam ezáltal, hogy mekkora mérettel is kell számoljak, hogy nagymamám összes féltve óvott ékszerét el tudja helyezni benne, és szállítható formában magával is tudja őket hozni.
Csodás színek és formák között nézelődhettem, a puha belső kialakításokról nem is beszélve, amely nem csupán a praktikumot képviseli már, hanem az esztétikumot is, a belső rész kialakítása szemet és tapintást gyönyörködtető minden termék esetén. Ami dilemmám volt, hogy a külső fedőbőr milyen is legyen, nagyon stílusos és kifinomultat szerettem volna nagymamám számára, mely illik a korához, de mégis azt a vagányságot sugallja, hogy a kor csak egy szám.

Kiválasztottam számára egy lila ékszerdobozt, olasz bőrből készültet, mely nagyon stílusos és elegáns is egyben, éppen hozzá illik, van benne vagányság, de látszik rajta, hogy egy komoly, elegáns tároló. Tökéletes választás volt, mivel több gyűrűtartóval rendelkezik, két kihúzható rekeszkével, valamint 6 apróbb kis tárolóval is, ahová karláncait és nyakláncait pakolhatja.

Annyira megörültem, hogy megrendeltem azonnal, mivel a cég rendkívül vásárlóbarát hozzáállást tanúsít, a házhoz szállítást, ezen összeghatárnál már ingyenes volt. Remek üzletpolitika ez részükről. Amint, megkaptam az e-mailt a szállításról, hívtam mamámat, hogy készüljön csomagja fog érkezni, és pontosan a leírtaknak megfelelően oda is ért az ékszerdoboz. Nagymamám sírva hívott fel, hogy mennyire tetszik neki az ékszerdoboz, ilyen csodaszépet még nem is látott, már fut is át Juliskához, hogy megmutassa neki, milyen csoda dologgal leptem meg. Nagyon örültem neki, hogy tetszett a termék nagymamának, és hogy egy ilyen remek céget tudtam találni, akik olyan minőséget biztosítanak a való életben is, mint amilyen a fényképek alapján. Megbízható és profi céget találtam, amennyiben más bőr táskára vagy pénztárcára lesz szükségem, biztos vagyok benne, hogy tőlük fogok rendelni. Valamint alig várom már, hogy nagymamám, most már talán kaland nélkül tud hozzám utazni, és végre én is megláthatom az ékszerdobozát, amit annyira nagy lelkesedéssel és szeretettel újságolt el a barátnőjének.