Az Anna táska webáruház kínálatát a reptéri transzferen is böngészheted

Amikor hosszabb időre utazom el, és ráadásul messzire is, akkor bizony elég nagy tud lenni a csomagom. Éppen ezért ha tehetem, mindig reptéri transzferrel utazom, hiszen így nem kell olyan sokat bajlódni a cókmókkal. Reptéri transzferen utazni azonban annak ellenére, hogy nagyon hasznos dolog, nem igazán izgalmas. Bár én szerencsére jól el tudok lenni akkor is, ha hosszabb ideig tart kiérni a reptérre. Ugyanis nem szoktam rosszul lenni, és (főleg így az okostelefonok korában) mindig el tudom foglalni magam valamivel. Legutóbbi reptérre való utazásom során például a Női pénztárcák – Anna táska webáruház weboldal kínálatát böngésztem. Ugyanis pont az utazás miatt derült ki számomra, hogy amiatt, hogy elszakadt a kedvenc pénztárcám, most nincs olyan, ami illene a kedvenc táskámhoz. Ez pedig csak azt az egy dolgot jelenthette, hogy bizony pénztárcát kell venni.

Korábban nem ismertem az Anna táska webáruházat. Csak pár héttel az utazás előtt ajánlotta az egyik barátnőm, amikor megdicsértem a táskáját. A transzferen azonban éppen elég időm volt arra, hogy megismerjem ezt a hihetetlenül zseniális netes üzletet.

Most pedig arról fogok beszámolni, hogy miért is olyan jó webshop az Anna táska…

Az Anna táska egy tökéletesen felépített webáruház

Az annataska.hu egy elsősorban táskákat forgalmazó internetes üzlet, ahol férfiak és nők számára is találhatunk tökéletes táskákat szinte minden célra. Továbbá emellett vásárolhatunk női és férfi pénztárcákat és öveket is.

Az Anna táska webáruház egy maximálisan igényesen és elegánsan felépített webáruház, ami rögtön nagyon szimpatikussá teszi. A színek csodálatosak, a betűtípusok elegánsak, de nem túl kacskaringósak ahhoz hogy olvashatatlan legyen a felirat. Az oldal menüpontjai között pedig gyorsan el lehet igazodni, és könnyen meg lehet találni azokat a termékeket, amikre szükségünk lehet.

A főoldalon találunk alapvető továbblépési lehetőségeket. Kereshetünk táskákat márka szerint. A legnépszerűbb márkákat pedig külön gyorsgombbal is elérjük az oldal fejlécén. Választhatjuk elsődleges továbblépési szempontnak a táska típusát (pl. válltáska, borítéktáska, hátizsák stb.). Illetve dönthetünk úgy is, hogy inkább a “pénztárca” vagy az “öv” kategóriában szeretnénk keresgélni. Valamint az “Összes táska” gombra kattintva megnézhetjük az egész kínálatot is egyszerre (bár ez nyilván akkor jó ötlet, ha nincs igazán célunk, csak online window shoppingot tartunk).

Szintén a főoldalon találunk olyan tovább vezető lehetőséget is, hogy női vagy férfi táskákat keresünk. Valamint találhatunk válogatást az üzlet legnépszerűbb termékeiből. És böngészhetünk egy szezonális, az aktuális évszakhoz illeszkedő termékajánlóban is.

Ha pedig eldöntöttük, hogy milyen szempont szerit megyünk tovább, további szűrőlehetőségeket is találunk. Pl. beállíthatjuk az általunk preferált színt vagy színeket.

A lényeg az, hogy a hatalmas kínálat ellenére az Anna táska webáruházban az eligazodás mindenképpen gyors és egyszerű.

Női pénztárcák – Anna táska webáruház, avagy a hely, ahol a tökéletes tárcák várnak rád

A Női pénztárcák – Anna táska webáruház az annataska.hu aktuális női pénztárca választékát bemutató aloldal. Itt az üzletből rendelhető pénztárcákban merülhetünk el. Vagyis gyönyörűbbnél gyönyörűbb termékeket nézegethetünk.

A tárcák között találunk kisebb és nagyobb méretűt. Többféle színűt. Elegáns és bohókás stílusút. Az oldal tehát mindenféle pénztárcákkal kapcsolatos igény kielégítésére alkalmas.

Női pénztárcák - Anna táska webáruház

Ráadásul amellett, hogy minden termék zseniálisan néz ki, a minőségük is csúcsszuper. Hiszen az annataska.hu (legyen szó táskáról, pénztárcáról vagy övről) csak és kizárólag kiváló márkák termékeit forgalmazza, ezzel is garantálva azt, hogy itt minőséget rendelünk.

A Női pénztárcák – Anna táska webáruház esetében attól sem kell félnünk, hogy nem tudjuk kézbe venni a termékeket azelőtt, hogy megvásárolnánk őket. Az oldal ugyanis egyrészt nagyszerű minőségű, a táskákat és tárcákat kívülről és belülről is bemutató képekkel segít abban, hogy meg tudjuk ismerni őket, és beléjük tudjunk szeretni. Másrészt pedig termékleírásokkal is segítik, hogy olyan dolgokat is vágjunk, mint a méret és az anyag.

Az annataska.hu-ra tehát nem csak a felépítés és a felhasználóbarátság, hanem a kínálat nagysága és minősége miatt sem lehet panasz.

Nagyszerű árak és villámgyors szállítás

Ahogy mondtam, az Anna táska webáruház ügyel arra, hogy a náluk elköltött pénzért cserébe minőségi, hosszú ideig használható termékeket kapjunk. Emiatt (meg persze a forgalmazott márkák miatt) fel kell készülnünk arra, hogy a rendelés leadásakor egy kicsivel nagyobb fájdalmat okozunk önmagunknak (vagy pontosabban a bankkártyánknak). Ugyanakkor az üzlet árai (főleg ahhoz képest, hogy mit kapunk cserébe) abszolút reálisak. Sőt inkább kifejezetten kedvezőnek nevezném őket. Ráadásul (legalábbis ahogy tapasztaltam) a kínálatot böngészve mindig szembe lehet találkozni valamilyen király akcióval is.

Az árak mellett a házhoz szállítás költségei és feltételei is nagyon jók. A szállítási költség egységesen ezer forint, ami szerintem kifejezetten olcsónak számít. Ezen felül pedig a szállítás díjtalan, amennyiben többet költünk, mint tizenötezer forint, ami egy ilyen kaliberű webáruház, és ilyen prémium termékek mellett egyáltalán nem nehezen elérhető összeg. Emellett pedig a szállítási idő is szuper, hiszen egy termék rendelésekor csupán 1-3 nap, de több termék esetén is maximum 5 nap.

Ami még nagyon szimpatikus nekem az Anna táska webáruház házhoz szállítási feltételeiben, az az, hogy gondolnak azokra a vásárlókra is, akik szívesen vásárolnak interneten keresztül, de nem tudnak otthon várni a futárra, és az sem játszik, hogy a munkahelyre rendelik a csomagot. Azt, hogy ez ne jelentsen problémát, a webáruház úgy oldotta meg, hogy kétféle átvételi lehetőséget biztosít vásárlói számára. Egyrészt választhatjuk a klasszikus, GLS-futáros kiszállítást. Másrészt viszont kérhetjük a csomagot csomagpontra is, ahol a nekünk megfelelő időpontban tudjuk átvenni.

És végül, de nem utolsó sorban: itt igazán megjutalmazzák a hűségedet!

A Női pénztárcák – Anna táska webáruház tehát egyrészt nagyszerűen van felépítve. Másrészt kiváló minőségű és gyönyörű termékeket forgalmaz. Harmadrészt pedig kiváló árakkal, és nagyszerű szállítási feltételekkel dolgozik.

Ha pedig mindez nem lenne elég ahhoz, hogy ez legyen a kedvenc online táskaboltod, akkor elárulom azt is, hogy az oldalon regisztrált felhasználóként mindezekre ráadásul egy nagyszerű hűségprogramban is részt vehetsz.

Ebben a programban semmi más dolgod nincs, mint vásárolni az annataska.hu-n. A hűségprogram résztvevőjeként ugyanis minden vásárlásod után jóvá írnak neked bizonyos mennyiségű hűségpontot (a mennyiség az aktuális vásárlás végösszegétől függ). Ezeket a hűségpontokat pedig későbbi vásárlások során komoly, valódi pénzbeli értékkel rendelkező kedvezményekre válthatod majd.

Kérdezem őszintén… Ki az, aki ilyen szuper király feltételek mellett nem szeretne táskát, pénztárcát vagy övet vásárolni?

Ha neked is ilyesmi termékre lenne szükséged, szereted a márkás darabokat, de ezzel együtt szeretsz kedvező áron, okosan vásárolni, akkor neked biztosan nagyon jó választás az annataska.hu.

De nyugodtan keresd fel akkor is, ha egyelőre nem vásárolnál semmit, hanem mondjuk csak szórakozásra vágysz a reptéri transzferen.