A személyszállító LordShop, ami a pelenkákban utazik

Életem során már nagyon sokszor összetettem a kezemet a személyszállításban dolgozó emberek miatt. Sokszor köszönhettem nekik, hogy nem áztam el, hogy megúsztam egy jégesőt, vagy hogy nem késtem le a repülőmet. Ezek azért nem olyan kis apróságok, amik mellett amúgy szívesen elsiklik az ember, szóval azt hiszem, hogy tényleg sokat köszönhetek az engem fuvarozó kollégáknak. Persze ez pont egy olyan kifejezés ismét, amit viccesen, de másra vonatkoztatva is el lehet sütni. Például arra, hogy a LordShop is a személyszállításban utazik, csak éppenséggel nem a felnőttekében, hanem a legkisebbekében: ő a pelenkák királya.

Szóval most egy olyan webshopról van szó a LordShop személyében, ahol mindenféle gyerekeknek szóló terméket lehet kapni, leginkább pelenka témakörben. De abban aztán rendkívül széles körben, tehát minden szín, méret, forma, fazon az itt megtalálható.

A pelenkák mellett persze sok más olyan dolog van a kínálatban még, ami ezzel szorosan, talán úgy is lehet mondani, hogy kéz a kézben jár. Ilyenek a nedves törlőkendők, a pelenka alátétek, vagy mondjuk más egyéb babás apróságok.

Így tehát az egyébként a lord.shop.hu oldalon elérhető webshop nem csak szigorúan pelenkás üzlet, de minden más fontos dolgot is be lehet szerezni náluk a témában.

Személy szerint azt is nagyon szeretem, hogy nem csak a pelenkákban utaznak, hanem olyan háztartási cikkeket is lehet tőlük rendelni, amiket mondjuk pont a pelenkával együtt szoktam megvásárolni egyébként. Mikre gondolok? Hát mondjuk pont a mosószerre, az öblítőre, a női egészségügyi termékekre, vagy mondjuk kozmetikumokra. Az is jó, hogy mondjuk szappant, meg naptejet kedvezőbben tudok itt vásárolni, mint a boltokban és emellé még a nagy tételre való tekintettel simán ki is hozzák nekem.

Visszatérve a LordShop fő arculati pontjára, a pelenkákra egyébként nagyon különleges akciókkal is szolgálnak. Ez egy időről-időre változó dolog, éppen ezért érdemes mindig nyomon követni, hogy éppen mi tartozik az akciós LordShop termékek közé. A mostani körben például több pelenka csomagot rendkívül kedvező áron, akár 30% kedvezménnyel lehet megvásárolni. Vannak kimondottan olyan csomagok, amik azért vannak, hogy le lehessen tesztelni egy adott termékcsaládot, egyben, és ezért kedvezőbben adják őket. Például ha egyben vásárolsz meg a legkiemeltebb márkából egy olyan csomagot, ami a következőket tartalmazza:

  • 5 csomag nadrágpelenka 8-18 kilós babáknak, 10 darabos kiszerelésben (5×690 Ft = 3.450 Ft)
  • 1 csomag rózsás törlőkendő, amelyben 50db kendő található (310 Ft)
  • 1 csomag olívaolajos és pamut törlőkendő, amelyben 90db kendő található (459 Ft)
  • 1 csomag zöldalmás törlőkendő, amelyben 120db kendő van (535 Ft)
  • 1 csomag bambuszos törlőkendő, ami 50db kendőt foglal magába (279 Ft)
  • 1 csomag sensitive törlőkendő, az igazán érzékeny bőrre és napokra, ami 70db törlőkendőt jelent (345 Ft)
  • 1 csomag egyszerű törlőkendő, amiben 15db van csak (90 Ft).

Ez így egyben majdnem 5 500 forintba kerülne, azonban egy kis kedvezményt ki lehet csiholni belőle a nagy csomagra való tekintettel, ezért csak 5 195 forintba kerül. De persze ennél sokkal nagyobb, jelentősebb kedvezményeket is össze lehet szedni, hála a LordShopnak.

Ha például egyben veszi meg valaki a havi pelenkát és hozzá a szükséges mennyiségű törlőkendőt, ami számszerűsítve azt jelenti, hogy 20 csomaggal rendel valaki a nadrágpelenkából (3-6 kilós babáknak, csomagonként 12 pelussal), amihez 12 csomaggal jár az érzékeny bőrre tervezett törlőkendőből, akkor bizony ehhez már komoly kedvezmény jár. A korábban említett 30% itt simán életbe lép és az egyébként 17 940 forintba kerülő csomagot 12 558 forintért lehet elhozni.

Azt gondolom, hogy ez bőven van akkora kedvezmény, amiért érdemes elhozni egy ilyen nagyobb csomagot, hiszen sokkal jobban megéri, mint hogy egyesével kelljen valahonnan összeszedni ezeket és saját magunknak hazáig cipelni, ennél jóval drágábban. Úgyhogy ha ti is egyet értetek azzal, hogy szívesen szállítanátok a babátokat ezekben a pelenkákban, akkor nézzetek körül a LordShop kínálatában, és ne hagyjátok ki ezeket a remek akciókat se.

LordShop