Most már budapesti székhelye van a transzfercégünknek

Az internet és a motorizált tömegközlekedés korában, az emberek számára már elvárás, hogy az egyik helyről el tudjunk jutni a másikra. Én is így nevelkedtem fel, és kifejezetten utáltam vonatozni. Azt éreztem, hogy ez csak elpazarolt idő a napomból. Ebben azonban nem is tévedhettem nagyobbat. Az utazás fogalmát ilyenkor még csak filmekben láttam és nem tudtam összekapcsolni ezt a valósággal. Pedig egy vonatút lehet pont olyan izgalmas, mint bármelyik kalandfilmben.

Ahogy szép lassan megismertem a településeket, amiken keresztülhaladt a vonat, az út többé nem volt olyan értelmetlen. Sok emlék is fűzött már ezekhez a helyekhez, úgyhogy még különféle érzelmi reakcióm is lehettek. Azóta pedig rendszeresen szoktam akár 4 órákat is utazni és egyáltalán nem zavar. Néha persze olvasok egy könyvet, vagy nézek egy sorozatot mellé, de általában elég szokott lenni, hogy nézem a településeket.

Persze ez azért nem mindig igaz, vannak olyan helyzetek, amikor a kényelem a legfontosabb. Ilyen például a reptéri transzfer. Most már az én cégemre is lehet számítani az ilyen utazások során, köszönhetően a Székhelyszolgáltatás24-nek. Már régóta járt az eszemben az, hogy egy transzfer céget alapítsak, de csak az ő segítségükkel tudtam megérteni a legfontosabb fogalmakat.

Egy egyszerű keresés által találtam rájuk. Beírtam a keresőbe, hogy székhelyszolgáltatás egyéni vállalkozóknak. Sok oldalt kiadott erre a kulcsszóra, de elsőként a Székhelyszolgáltatás24 szerepelt a listán. Már ez nagyon megtetszett, úgyhogy rá is kattintottam a székhelyszolgáltatás egyéni vállalkozóknak kiírásra. Ekkor jött azonban csak az igazi meglepetés. Nem igazán hittem, hogy ezt az egész dolgot el lehet rendezni online, de mikor megláttam a Székhelyszolgáltatás24 oldalát, hirtelen minden kétségem megszűnt.

A székhelyszolgáltatás egyéni vállalkozóknak, egy olyan szépen kialakított oldalra vitt, amilyet ritkán lehet látni a mai internetes környezetben. Persze ez csak a felszín, de szerintem egyáltalán nem baj, ha egy cég már ezzel jó benyomást tud tenni ránk. Hát még annak mennyire örültem, hogy könnyen voltak kezelhetők a menük is és könnyedén el tudtam jutni a székhelyszolgáltatás egyéni vállalkozóknak részlegre.

székhelyszolgáltatás egyéni vállalkozóknak

Aki már próbálkozott saját cég alapításával, az tudja, hogy mennyire egy zavaros utat kell bejárni. A Székhelyszolgáltatás24 székhelyszolgáltatás egyéni vállalkozóknak részlege azonban mindent leegyszerűsített, és számomra is érthetővé tette ezt a bonyolult folyamatot. Már az is meglepett, hogy az oldal rendelkezik egyáltalán egy ilyen részleggel. Itt nem a saját szolgáltatásukról volt szó, hanem általánosságban beszéltek arról, hogy egyéni vállalkozóként miért fontos az, hogy egy olyan cég rendezze a székhellyel kapcsolatos ügyeket, mint a Székhelyszolgáltatás24. Rengeteg érdekes dolog volt ebben a cikkben, amikre idáig nem is gondoltam. Minden hasonló, még csak most kezdő egyéni vállalkozónak a figyelmébe ajánlom, de szerintem még egy tapasztalt veterán is tud pár új dolgot tanulni belőle. Kifejezetten tetszett, hogy nem volt túlzottan száraz a szöveg. Persze, egy olyan témát nehéz regényessé tenni, mint a székhelyszolgáltatás, mégis, egy pillanatig nem untam magamat, miközben a székhelyszolgáltatás egyéni vállalkozóknak cikket olvastam.

Az előbb felsorolt indokok miatt jutottam tehát arra, hogy itt az ideje nekivágni a cégalapításnak és székhelybérlésnek. Tárcsáztam, az oldalon több helyen is kiírt telefonszámot és meglepően hamar felvették. Régen volt már részem olyan élményben, hogy az ügyintéző is hasonlóan izgatott volt, mint én, mikor a székhelyszolgáltatásról beszéltünk. Különlegesnek éreztem magamat és ez a rengeteg ok egyike, amiért még mindig tőlük igénylem a székhelyszolgáltatást.