A reptéri transzfer egy jó ötletet adott és segített, hogy rátaláljak egy igazán jó flottakezelőre!

Azok közé a szerencsés emberek közé tudom magam sorolni, akik nem szenvednek hiányt az utazásban! Nagynéném már gyerekkorom óta visz mindenfelé magával, így elég hamar betelt mindig az útlevelem. A repteret, pedig mindig egy mesevilágnak láttam, hisz az az összehangolt munka, ami ott folyik, szerintem lenyűgöző. Sokaknak rossz a tapasztalata a repüléssel, nekem még eddig nem volt, pedig tényleg, rengeteget utazok, utaztam nagynénémmel. A reptéri várakozásokat szidó emberek voltak azok, akik megfogalmazták bennem azt a gondolatot, hogy nem is olyan jó a repülés. Viszont a transzferen senki sem szokott szomorú lenni, ebből adódóan, ha az ember gurul, jobban érzi magát, talán a biztonság érzete miatt.

Azt találtam ki, hogy mi lenne, ha egy olyan utazásszervező irodát indítanék, ami csak olyan helyekre rendez kiruccanást, ami autóval megközelíthető. Így nem kéne más csak kialakítani azokat a szállodákat, hoteleket, ahova vihetném a nyaralni vágyókat és egy kocsi flotta, amivel viszem. Az ár az tartalmazná a flottakezelés költségét és igény szerint a sofőrét. Szerintem egy hibátlan ötlet, szóval csak a megvalósításra vár!

Egyik ismerősöm, akit még középiskolából ismerek, ajánlott is egy kiváló vállalkozást, akik tudnak nekem segíteni flottakezelés ügyében. Amiért szimpatikus lett a cég elsőre, hogy kiváló feltételekkel dolgoznak és több féle, fajta finanszírozási formából tudnám kiválasztani azt, ami nekem a legjobban megérné. Mindemellett kifejezetten tetszett, hogy jól böngészhető, hasznos weboldaluk van és mindenről értesültem, amire szükségem volt. A tartós bérlet hitelezési forma tetszett nekem igazán első olvasásra, de nyilván azt választanám, amit közös beszélgetéssel ötletelünk ki a flottakezelővel, hisz ő tudja, még is melyiket mikor érdemes igényelni.

Nem lenne szükségem kezdetben maximum 10 autóra, aztán kiderülne, hogy élhető-e ez az ötlet vagy sem. Én úgy gondolom teljes mértékben használható, és a legnagyobb félelmem, hogy nem fogok találni egy szolgáltatást, akivel, akikkel szívesen dolgoznék együtt, de úgy látszik ez a probléma ezzel megoldódott! Pár hónap, év és kiderül, hogy a tervem is használható-e.

Addig is utazgatok nagynénémmel és gyűjtöm a tapasztalatokat a világról, hátha eszembe jut egy újabb remek ötlet!