Ma már nem csak a virágcsokrot szállítják ki ingyenesen

A párom virágboltban dolgozik, így részemről az ingyenes kiszállítás fogalma nem ismeretlen. Sokszor alkalmazzák például Valentin napi vagy anyák napi akcióknál is. Gyönyörű csokrokat szoktak készíteni, a legtöbbször még én is elámulok azon a profizmuson, amivel dolgoznak. Szívesen küldenék én is virágot neki, de bevallom töredelmesen, sehol nem találkoztam még olyan gyönyörű virágcsokrokkal, mint amilyeneket náluk kapni. Akkor meg mi értelme az egésznek? Ha nem tudom meglepni szebb virággal, mint ami nap mint nap körülveszi, akkor keresek inkább valami mást.

Szerencsére a párom hozzám hasonlóan imádja a műszaki cuccokat, így a közös otthonunk berendezésekor sem volt kérdés, hogy ezeket az eszközöket is együtt választjuk ki. Legutóbb például nyomtatót vettünk közösen. Nekem volt egy régi öreg Lexmark nyomtatóm, nagyon szerettem. A mai modern nyomtatókhoz képest kicsit lassabban nyomtatott, de hihetetlen, hogy a mechanikája még ennyi év után is ilyen szépen működött. Ami problémám akadt vele, az az volt, hogy néha-néha elakadt, és frissítenem kellett a drivert. Nos, egy pár hete elérkeztünk ahhoz a pillanathoz, amikor az én nyugdíjas korú nyomtatómhoz nem támogatta tovább a szoftvert a gyártó… Így kénytelenek voltunk új családtag után nézni.

Egy Epson nyomtatóra esett a választásunk, majd a neten annak is igyekeztünk utána nézni, hol lehetne a legjobb tonert kapni belé. Toner ingyenes kiszállítással – ez volt a jelszavunk, és képzeljétek el, működött! A nyomtatoalkatresz.hu-n ugyanis nagy választékban kaphatók tonerek, ráadásul a szállításért sem kell fizetni! Hallottatok már ilyesmiről? Engem meglepetésként ért a hír, de nagyon megörültem neki. Nagyon sok fajta nyomtatóhoz árulnak egyébként tonert, ha még működött volna a régi Lexmark nyomtatóm, ahhoz is be tudtuk volna szerezni a tonert. Természetesen az Epsonhoz is találtunk, de nagy választék érhető el például HP-hez való tonerekből is. Ennél a típusnál eredeti és után gyártott verzió is kapható, sőt, a tonereken kívül egyéb kellékek, például dob vagy fixáló is beszerezhető. Ami pedig az árakat illeti: a toner ingyenes kiszállítással annyit tesz, hogy tényleg akár egyetlen toner vásárlása esetén is ingyenes a szállítás! Ha azonban esetleg kettő vagy több terméket veszel, akkor a termék ár is kedvezményes. Nekem eddig nagyon szimpatikus ez az üzlet. A páromnak is tetszett a lehetőség, ezért úgy döntöttünk, kipróbáljuk – egyelőre csak egy tonert vettünk, most várjuk, hogy megérkezzen az ingyenes kiszállítással. Azonban valami azt súgja nekem, hogy ez rendben lesz. Pozitív érzéseim vannak ezzel kapcsolatban, pedig általában nem szoktam a megérzéseimre hallgatni, legtöbbször elhessegetem őket. De hátha most nem tévedek és ez egy olyan üzlet lesz, amibe érdemes lesz befektetni legközelebb is!