A tuti tipp

Anya húgáék mindig sokat utaztak, Judit majd 10 éve dolgozik egy utazási irodánál, így nem is meglepő, hogy közel áll hozzá. A férjével, Ferivel mindig úton voltak. Szinte az egész világot bejárták már együtt, van is egy listájuk, ahonnan mindig kihúzzák, ahol már éppen voltak. Tavaly viszont megszületett a kislányuk, Julcsi. Az utazással viszont így se hagytak fel, sőt.

Amióta hárman vannak, azóta átalakították az utazási szokásaikat. Mivel a legtöbb helyre repülővel mennek, így a leginkább égető kérdés az volt, hogy a babakocsival mi legyen majd. Éppen ezért döntöttek amellett, hogy egy könnyen összecsukható babakocsit választanak, amit vihetnek a repülőn, illetve a reptéri transzferek alkalmával se lesz gond, hogy az is náluk van. Muszáj ilyenkor kicsit másképp gondolkodni, hisz már hármuknak a csomagjaival kell számolni, és azért egy babakocsi nagy helyet tud foglalni, repülön is külön csomagként kezelik.

Végül a megfelelő babakocsi tulajdonságairól és a választékről az ajandek.varazslo.hu/blog/item/babakocsi-valasztas-egyszeruen-es-okosan oldalon tudtak tájékozódni. Ezt még Judit egyik barátnője javasolta, mivel nem sokkal Judit előtt szült ő is. Mindenképpen jól jött neki a tipp, hiszen Julcsi az első gyermekük, még „kezdők”. Azon kívül, hogy könnyen és kicsire összecsukható egy babakocsi, több dolgot is figyelembe kell venni. Talán az egyik legfontosabb tényező az az, hogy először a baba fekszik, majd utána tud ülni. Ez azt jelenti, hogy vagy kettő babakocsit kell venni a két különböző időszakra való tekintettel, vagy pedig egy olyat, aminek a háttámlája is könnyen variálható. A babakocsik választéka óriási, és az első gyermeknél pedig sokszor nem tudjuk, hogy mi is lenne neki a tökéletes. Ha nincs is olyan rokon vagy ismerős, aki hasznos tanácsokkal tudna ellátni, akkor is az ajandek.varazslo.hu/blog/item/babakocsi-valasztas-egyszeruen-es-okosan megfelelő segítséget nyújt. Judit addig nyaggatott, amíg meg nem néztem én is a weboldalt. Ugyan nálam még a gyerek téma odébb van jóval, de akkor is megnyugvást adott, hogy van olyan honlap, ahol így fel tudnak készíteni, hogy mikre is kell figyelni egy első babakocsi megvételekor. Sokszor nincsenek hosszabb írások, hanem csak egy webshop, ahol kiválaszthatod ugyan, hogy milyen babakocsit szeretnél, de nem biztos, hogy az lesz a leginkább jó választás. Azonban az ajandek.varazslo.hu/blog/item/babakocsi-valasztas-egyszeruen-es-okosan oldalon leírják, hogy milyen funkciók mikre jók, így például könnyebbséget nyújt azoknak is a weboldal, akik sokszor utaznak autóval, mert akkor nekik is úgy kell babakocsit választani. Van olyan babakocsi, amelyik átalakítható autós babaüléssé is, mózeskosarat is tudnak belőle csinálni, vagy akár a kerekes kerettel, szimpla babakocsiként is tökéletesen használható. Mielőtt Judit mesélt volna erről az egész babakocsi mizériáról, és mielőtt megnéztem volna az ajandek.varazslo.hu/blog/item/babakocsi-valasztas-egyszeruen-es-okosan weboldalt, nem is gondoltam, hogy ennyi dologra figyelni kell.

ajandek.varazslo.hu/blog/item/babakocsi-valasztas-egyszeruen-es-okosan

Judit amúgy is olyan típus, aki sokszor nehezen dönt, így viszont ezekkel a tanácsokkal és észrevételekkel, amik a weboldalon vannak, még Juditnak is könnyen ment a döntéshozás. A babakocsi minősége se volt elhanyagolható szempont, viszont ahogy elkezdték használni az általuk kiválasztott babakocsit, teljes mértékben elégedettek voltak. Azt kívánták, hogy bárcsak a többi ilyen babákkal kapcsolatos dologban ilyen szuper segítséget kaphassanak, mint ezen a honlapon. Nehéz lehet, ha az embernek az első gyereke megszületik, hisz egy második vagy harmadik gyereknél már van tapasztalat. Itt pedig nagy még a nyomás, hogy mindent jól csináljanak, mindenből jól válasszanak, de ha van egy ilyen weboldal, mint az ajandek.varazslo.hu/blog/item/babakocsi-valasztas-egyszeruen-es-okosan, akkor könnyen leveszi Judit és Feri válláról a megfelelő babakocsi választásával járó terhet.