Egy kitalált reptéri transzfer-mód

Általában taxival vagy egy ismerőssel jutok ki a repülőtérre, legutóbb azonban reptéri transzfert vettem igénybe. Nagyon elégedett voltam a szolgáltatással, egyáltalán nem kellett aggódnom, hogy minden befér-e a kocsi csomagtartójába, illetve az érkezés után se kellett taxit vadásznom és könnyedén eljutottam a tengerparti hotelba keresgélés, eltévedés és várakozás nélkül.

Azért is tetszett, mert odafelé a sofőr egy kifejezetten szimpatikus fiatalember volt, akivel gyorsan a motorozásra terelődött a szó és kiderült, hogy a szabadidejében ő is ennek az élvezetnek hódol. El is játszottunk a gondolattal. hogy milyen lenne a motoros reptéri transzfer, hiszen ha valaki csomag nélkül indul útnak, a városban sokkal könnyebben és gyorsabban el lehet lavírozni motorral, mint autóval.

Erről a témáról sokat beszélgettünk és nevettünk rajta, hiszen akkor a foglaláskor az utas fejméretét is tudnia kellene a sofőrnek, hogy megfelelő méretű bukósisakot vigyen a védelem érdekében illetve más védőfelszereléseket, szintén az utas paramétereinek megfelelőeket. Ez pedig szinte lehetetlen vállalkozás, mi viszont jól szórakoztunk rajta és elkezdtünk beszélni a nekünk bevált bukósisakokról. Neki inkább a zártak nyerték el a tetszését én viszont jobban szeretem a felnyitható változatot. Szerencsére bukósisakból nagyon sokfélét lehet már találni és így mindenki fellelheti az ő stílusához és igényeihez mérten a legjobbat.

Nagyon jó hangulatban szálltam ki a kocsiból és a repülőgépen is szórakoztattam magam a motoros-reptéri transzfer gondolatával.