A Selfiegép egy kiváló beruházás mielőtt elrepülnénk egy másik országba

Nem tudom, nektek milyenek voltak a korábbi útjaitok, de nekem mindig volt egy olyan pont az utazásaimnál, amit sosem tudtam könnyedén megoldani. Szerintem nem kell bemutatnom senkinek, hogy melyik mozzanat ez. Természetesen a reptéri transzferre gondolok. Nagy nehezen sikerült elintéznünk, hogy legyen jegyünk, útlevelünk a másik országba. Esetleg még pontosan megnéztük azt is, hogy hol van a szállásunk, ekkor jön azonban a legnagyobb probléma. Miként jutunk ki a reptérről és milyen transzferrel tudunk elérni oda?

Sokan arra esküsznek, hogy ilyenkor muszáj bevállalnunk és taxival kell mennünk. Én nem feltétlen értek egyet ezzel a hozzáállással. Taxit fizetni plusz pénz és néha nem kell több, mint egy kis utánanézés ahhoz, hogy olcsóbban meg tudjuk oldani. Elvégre sokszor az egész csak annyin múlik, hogy megnézzük az interneten, hogy a reptér, milyen tömegközlekedési eszközökkel van összekötve.

A legemlékezetesebb ilyen utazásom Bécsben volt. Az egyik észt haveromhoz készültem és innen indult a leggyorsabb és legolcsóbb gép. Mivel Győrben lakok, ezért a logikus választás számomra az volt, hogy vonattal felmegyek, aztán pedig kimegyek a reptérre. Ez tök egyszerűen hangzott, volt azonban pár tényező, ami kicsit csavarosabbá tette az egészet. Az egyik ilyen az volt, hogy az alkalmazás, amit térképnek használtam, nem volt teljesen egyértelmű abban, hogy milyen vonatokkal tudok kijutni.

Elkezdtem ezért az állomáson nézelődni. Az egyetlen szerencsém az volt, hogy tudtam angolul és valamennyire németül is, úgyhogy körülbelül fel tudtam fogni, hogy mit is akarnak mondani nekem a feliratok. Így pedig rávettem magamat, hogy megtegyem azt, amitől mindig rettegek: ellentmondtam a térkép applikációnak. Nem kis bátorság kellett ehhez és őszintén, nem voltam benne biztos, hogy a helyes döntést hoztam meg, mikor át kellett szállnom. Végül azonban mégis eljutottam a reptérre és, ha a térkép utasításait követtem volna, akkor hajnal háromig még ott ültem volna az állomáson.

Az utazás egyébként egy hatalmas dolog az ember életében. Így volt ez az egyik barátommal, aki Japánba költözött neki. Szervezni akartam neki egy bulit és a Selfiegép oldala segített abban, hogy ez az esemény ne csak egy legyen a sok közül. Nem tudom már, hogy miként is találtam rá erre a kiváló és különleges szolgáltatásra. Éppen buliötleteket kerestem a neten, mikor szembejött velem a következő felirat: Selfiegép, a könnyedén kezelhető fotógép. Felkeltette az érdeklődésemet, bár ekkor még nem értettem, hogy miért kapcsolódik ez bármilyen bulihoz. Rövidesen azonban, a Selfiegép oldalának átláthatósága miatt, megtudtam róla minden részletet.

Mi az első dolog, amit elképzeltek, mikor azt halljátok, hogy egy bulis oldalra fogtok fellépni? Számomra a Selfiegép az összes ilyen képzeletbeli elvárást teljesítette. Mikor rákattintottam a Selfiegép, a könnyedén kezelhető fotógép kiírásra, egy fantasztikus kis hely fogadott. Őszintén, nem tudom már, hogy mikor volt utoljára olyan érzésem, hogy egy oldalon üdvözölnek engem és szívesen várnak. A Selfiegép, a könnyedén kezelhető fotógép

felirat mögött rejlő oldal azonban pontosan ezt tudta nyújtani nekem.

A legjobb szó, amit mondani tudok rá, az egyértelműen a modern volt. Nem volt csicsás, mégis élő volt az egész hely. Elfelejthetjük azokat az unalmas, statikus oldalakat, amiket a régi interneten láthattunk. A Selfiegép pontosan tudja azt, hogy mit szeretne egy vásárló, aki az ő oldalukra téved. Csodás érzés ez, de a kinézet nem érne sokat, ha nem tudnám könnyedén megtalálni azokat az infókat, amelyekre szükségem van.

Most már tényleg kíváncsi voltam, hogy mit is értettek a Selfiegép, a könnyedén kezelhető fotógép kiírás alatt. Megnyitottam az egyik tájékoztatót, ami mellesleg egyáltalán nem volt túl hosszú. Sokszor szoktak a cégek abba a hibába esni, hogy túl sokat akarnak mondani. Ez általában azt eredményezi, hogy az ügyfél a felénél abbahagyja az olvasást. Itt azonban erről szó sem volt. Az egészet úgy tördelték, hogy egyszer se unjam el magamat. Pedig bevallom, nagyon nem szeretek online olvasni. Ezért nekem teljes meglepetés volt, hogy itt csak élvezhettem az információ áramlását.

De nem kerülgetem többet a témát, elmesélném, hogy miért is volt olyan különleges az a szolgáltatás, amit a Selfiegép nyújtott. Mindenki gyerekkorában szerintem volt egy olyan időszak, amikor imádott fotózni. Ezt tudja visszahozni a Selfiegép úgy, hogy a fotógépüket egy bulin is tudjuk használni. Bizony, ez a berendezés elsőképp rendezvényekre van kitalálva. A Selfiegép masinája lehetőséget nyújt arra, hogy mindenki egyedi és izgalmas képeket tudjon készíteni. Ráadásul úgy, hogy nem kell hozzá semmi előképzettség.

Csak gondoljatok bele, hogy mennyire szuper lenne, ha elkészítenénk egy képet és azonnal megkapnánk. Erre már régen is elérhető volt a technológia, mégis, a Selfiegép segítségével ezt azonnal át tudjuk élni. Elkészítjük a fotót és már a kezünkben is tarthatjuk. Számomra ez elképesztő és biztos voltam benne, hogy a vendégeknek is ennyire fog tetszeni. Az a legjobb az egészben, hogy így nem kell majd a buli után küldözgetnem mindenkinek a képeket. Vagy magamtól kinyomtatni.

A másik aggasztó gondolat, ami rögtön feljött a Selfiegép kapcsán, az az volt, hogy mi lesz, ha egy ilyen törékeny berendezésnek bármi baja lesz. Vagy esetleg valaki nem annyira képzett az ilyen dolgok kezelésében és esetleg nem fogja tudni, hogy miként használja. A Selfiegép azonban bármilyen meglepő, erre is gondolt. Ha igénybe vesszük a szolgáltatásukat, akkor küldeni fognak a Selfiegép mellé egy kollégát is, aki egész este figyel arra, hogy ne legyen semmi gond. A gép beüzemelését is ő végzi, úgyhogy nem kell emiatt se aggódnunk. Szervezőként pedig nem fogok hazudni, ez elég nagy könnyebbség.

Most már csak arra voltam kíváncsi, hogy milyen árak mellett dolgoznak. Szerencsére többféle csomagból választhattunk, úgyhogy mindenki arra tud majd rábökni, ami a leginkább megfelel az igényeinek. A csomagok elsősorban abban különböztek, hogy mennyi ideig szeretnénk kibérelni a Selfiegépet. Érdemes ezért végiggondolni, hogy mennyi ideig fog tartani a buli. Nem muszáj a legnagyobb csomagot vennünk, én azonban azt ajánlom, hogy egy nagy bulira mégis ruházzunk be erre. Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek tetszeni fog. Annál rosszabb dolog pedig nem is történhetne, minthogy a móka közben vegye el valaki a vendégektől.

Felkerestem hát őket, hogy meglegyen a végső próba. Nagyon kedvesek voltak a telefonban, amihez egyáltalán nem vagyok szokva az interneten. Miután megegyeztünk abban, ami mindkettőnk számára a lehető legjobb volt, elkezdődhetett az utolsó fázis. A buli nagyon jól sikerült és tényleg mindenki csodájára járt a Selfiegépnek. A buli végén többen is kérdezték, hogy hol találtam. Én mindenkinek, készségesen elküldtem a Selfiegép, a könnyedén kezelhető fotógép kiírást.