A legutóbbi utasom erre a fejhallgatóra esküszik

Abban azt hiszem egyetértünk, hogyha repülésről van szó, akkor bármennyire is modern a gép, mégis zajos lesz azért az a pár óra, amit a levegőben tölt az ember. Éppen ezért nem árt, hogyha van valami klassz zajszűrős fejhallgatója az utazókedvű közönségnek, vagy persze egy füldugó is megteszi, ha nem akarnak zenét hallgatni, vagy filmezni.

A legutóbbi transzferes utasommal nagyon jót beszélgettünk erről a témáról, szerencsére nyitott volt és barátságos én meg érdeklődő, miután megláttam a nyakában egy ígéretesnek kinéző fülest.

Fejhallgató, headset vásárlásánál egyáltalán nem mindegy, hogy milyen célokra keressük az adott terméket. Fenn a felhők felett egy zajos repülőn, vagy akár rendszeresen körúti ingázásnál is nagyon fontos, hogy megfelelő módon szigetelje a fejhallgató a külső zajokat. Ezért célszerű olyan terméket választani, ami jól fedi a fület. Más kérdés, hogy ez felvet olyan problémákat, hogy időnként érdemes levenni az eszközt, hogy ne pukkadjon bele a fülünk, pláne nyáron. Télen talán még kicsit hálás is, hogy van egy grátisz fülmelegítő, ami még zenél is.

Headsettel mondjuk egyáltalán nem vagyok képben, de ez talán azért lehet, mert egyébként meg minden fej- és fülhallgatómba benne van már eleve. Mert hát ha sétálok az utcán, tele a kezem minden kacattal, akkor nincs egy ötödik polipcsápom, amivel felkapom a telefont.

Szóval abszolút a fejhallgató pártján vagyok és ami ennek a srácnak a nyakában volt nagyon is tetszett. Ő a BestMarkt webshopból rendelte, azt mondta, hogy valahogy 40 ezer forint környékén volt és teljesen jó cucc ebben az árkategóriában. Ahogy hazaértem munkából rögtön felmentem én is a bestmarkt.hu oldalra és körülnéztem. Egyelőre még 2 opció között vacillálok, de a hétvégéig kitalálom, mert már nagyon égető szükség volna a holmira. Csak hát amikor túl sok jó lehetőség van, akkor nem egyszerű meghozni egy ilyen döntést.