Játékválság a reptérre menet

Janka lányom nagyon szereti a plüssöket. Soha, sehova nem mehetünk plüssök nélkül. Emellett az utóbbi pár hónapban magával ragadta egy őrület a Mancs őrjárat című mese személyében. Én nem sokat tudok erről a meséről, egy részt néztem meg csupán, hogy megállapíthassam, valóban nézheti a gyerekem is. Viszont a mancs őrjárat játékokról már annál többet tudok! Viszont, amikor a mancs őrjárat játékok között válogatok, akkor is leginkább a plüss játékokat részesítem előnyben.

Azért is mert ezek nagyon kedves darabok, én is tudok velük azonosulni és ahhoz, hogy ezekkel játszassanak a barátaival, nem is kell feltétlenül ismerni a mesét, hiszen édi kutyusokról van szó. És ennyi már elég ahhoz, hogy minden gyerek egy jót játsszon.

De mint kiderült ez nem mindenki számára ilyen egyértelmű. A múlt hónapban történt, hogy meglátogattuk a húgomat és a kislányát Svájcban, ugyanis ott élnek. Én szeretek biztosra menni, szeretem a megbízható dolgokat, a precizitás és átláthatóság mindig megnyugtat, ezért is rendelem a játékokat is mindig ugyanarról az oldalról, és ezért utazom mindig reptéri transzferrel. Ezek egyértelmű és kiszámítható dolgok. Ha nekem mancs őrjárat játékra van szükségem, biztos, hogy a játékwebshopot keresem fel és ha reptéri transzferre, akkor mindig Janit keresem meg.

Ez így volt legutóbb is. Jankám természetesen hozott is magával vagy három plüsst és az egyikkel már az autóban elkezdett játszani. Jani fel is figyelt rá, és elmondta, hogy teljesen meg van lőve, mert az ő lánya is készül a héten egy szülinapi partiba, ami mancs őrjárat tematikájú lesz, és semmit nem tud kitalálni, most meg ráadásul egész nap fuvarozik, nincs is ideje utánajárni. Este pedig a boltok már zárva vannak.

Megnyugtattam, hogy én tudok egy szuper megoldást a problémájára és felírtam a kedvenc honlapom címét. Megmondtam, hogy itt talál külön olyan lehetőséget, ahol a mancs őrjárat játékokat gyűjtötték egybe, így nem kell a leírásban bogarásznia a többi játéknál, hogy ez vajon oda tartozik-e. Mondanom sem kell, hogy eszméletlen hálás volt.

Mikor hazafele jöttünk és kijött értünk a repülőtérre, lelkendezve mesélte, hogy milyen szuper az oldal, amit javasoltam neki. Hogy mennyi mindent talált ott és még az árak is kedvezőbbek voltak, ahogy a többi szülőtől hallotta a zsúron, hogy ők mennyiért vették az ajándékokat. Ráadásul a gyűjtésnek köszönhetően, kb. negyed annyi időbe telt a vásárlás, mint a többieknek. Úgyhogy gyorsan bedobta a többi szülőnek is a tippet, hogy legközelebb ők is ezt az oldalt keressék fel. Én pedig nagyon örülök, hogy a nyaralásom alatt is segíthettem az embereknek!