Késik a gép? Töltsd el hasznosan ezt az időt!

Késett a gépem. Sajnos ez előfordul, tisztában voltam vele, hiszen rengeteget utazom a munkámból kifolyólag. Nem új a helyzet, hogyha el kell valamivel ütnöm két-három óra hosszát, így nem estem kétségbe, amikor nem csekkoltunk be időben. 

Már a könyvet, melyet magammal hoztam, az odafelé tartó úton kiolvastam, így az internetes böngészés maradt hátra az opciók közül. 
Nem szeretem haszontalanul tölteni az időm, így a bulvárcikkek, pletykaoldalak, vagy a közösségi média értelmetlen pörgetése szóba sem jöhetett. Mennyivel hasznosabb, ha olyannal foglalkozunk, ami előre visz, nem? 

Elkezdtem hát kigondolni, hogyan is valósítom meg a költözésem. Számba vettem először, hogy mivel rendelkezem a berendezések közül, és mi az, ami még hiányzik. Szerencsére a nagyobb bútorok, főleg, amik a nappaliba kellenek, azok már megvoltak, ám aggasztott, hogy a konyha még üres. Mivel oda kellett még a legtöbb kiegészítő, elkezdtem nézelődni, mit, milyen árban, és hogyan tudok beszerezni. 

Az ilyen keresgéléshez egyértelmű volt, hogy az akcioleso.hu-t fogom használni. Számtalanszor néztem már szét ott, és soha nem fordult még elő, hogy ne találtam volna meg, amit kerestem. Ráadásul biztos lehetek benne, hogy amit a https://akcioleso.hu/media-markt-akcios-ujsag oldalán találok, az a lehető legjobb áron lesz. 

Kényelmes itt böngészni, ugyanis az összes nagyáruház kínálatát megtalálom egy helyen. Hát, nem bánom, hogy nem kell végig járnom az összes boltot egyesével! Igazi megváltás lehet ez az oldal azoknak, akik idő szűkében vannak. Az üzletekben töltött időt jelentősen leredukálhatjuk, ha célirányosan megyünk, vagy akár le is nullázhatjuk, hogyha az online rendelés lehetőségeit választjuk. 

A kutatómunkám során megtaláltam egy szimpatikus lehetőséget. A Media Markt akciós újságban rengeteg olyan terméket találtam, amire szükségem volt ahhoz, hogy lakhatóvá varázsoljam az új otthonom. Kiválasztottam a főzőlapot, valamint mosogatógépet is találtam, ami pont elfér azon a kis, szűk helyen, ami nekem van. 

Természetesen, mivel én kevésbé értek hozzá, a linket (https://akcioleso.hu/media-markt-akcios-ujsag) átküldtem a páromnak, hogy nézze át ő is. 
-Hol találtad ezt az oldalt? 
-Hogyhogy hogy hol? Mindig itt nézek szét először, hogyha keresek valamit. 
-Na szép, nekem meg nem is mutattad eddig… Mennyivel könnyebb lett volna az egész lakással a dolgom, hogyha ezt megmutatod! 

Eszembe sem jutott, hogy ő még nem hallott az akcioleso.hu-ról. Nekem már szinte reflex, hogy itt keresek, hiszen nincs ettől kényelmesebb megoldás. 
Szerencsére harag nem lett, inkább örült, hogy könnyebben halad majd innentől fogva. Ahogy vége lett a repülőútnak, már a hazafele vezető úton megbeszéltük, hogyan fogjuk beszerezni, amit a weblapon kinéztünk. 

Már most imádom az új lakásunkat, pedig még kész sincs. Mondjuk, már sokkal gyorsabban haladunk, mióta a párom is megtudta a titkot: nem egyedül kell keresnem a legjobb áron lévő termékeket, és nagyon örülök neki, hogy még egy olyan tevékenységre tettünk így szert, amit szívesen csinálunk együtt. Nem is olyan rossz, ha késik a gép, ugye?