Családi praktikáink, ha utazunk

Nyár elején végre belevágtunk a családdal egy igazi Európán kívüli nyaralásba. Már régóta tervezgettük, gyűjtöttük rá a pénzt, hogy ne legyen gond semmivel. ha már ilyen messzire megy nyaralni az ember, szeretné, hogy minden simán menjen, pláne, ha gyerekei vannak.

Már a pakolás is nehézkesen ment, a kislányom a fél szobáját, köztük a kedvenc nyomtatott pólóit és játékait is betuszkolta a bőröndjébe, míg a kisfiam két focilabdát is megpróbált a ruhái közé csempészni – sikertelenül. Amikor ott álltunk a reptéren a mázsányi csomaggal, hirtelen elment az önbizalmam. Hiába vagyunk a feleségemmel mindketten elég jó erőnlétben, ennyi csomaggal a nyakunkon nem tudunk egyszerre a gyerekekre és a reptéri kötelező becsekkolási és átvizsgálási folyamatra is odafigyelni. Mivel feleségem – lévén nagyon kreatív, mindnyájunkra ugyan olyan színű és mintájú pólókat adott, nehogy elhagyjuk egymást a reptéri forgatagban. A nyomtatott pólókat a kedvenc oldaláról, a https://lolmarkt.huról szerezte be. Szerencséje volt, mert az utazás előtt csak pár nappal jutott eszébe a pólós megoldás, de a gyors kiszállításnak hála, már másnapra megkaptuk az egyedi feliratokkal ellátott ruhadarabokat.

Ahogy a reptéri forgatagban éppen gyermekeimet próbáltam meg (sikertelenül) összeterelni egyszer csak megláttam a reptér információs pultját, azonnal odamentem megkérdezni, hogyan tudom igénybe venni a reptéri transzfert. Miután megkaptam a megfelelő segítséget, immár kézitáskával vágtunk neki a tömegnek. Örültem, hogy sikerült megoldanom ezt a problémát, így én is és a feleségem is, a nyomtatott pólós ötletével hozzátettünk ahhoz, hogy az utazás ne a cipekedésről és egymás keresgéléséről szóljon, hanem az együtt töltött idő öröméről.